Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.
Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.
POLÉVKA : Karotkový krém s bulgurem (v ceně menu)
MENU 1 : Vepřové kung pao (160g) se zeleninou a arašídy, jasmínová rýže - 150,-
MENU 2 : Míchaný zeleninový salát s nakládaným tuňákem (80g), vejci a domácí focacciou - 155,-
MENU 3 : Krůtí prsa sous-vide (160g) s bramborami grenaillle, masovou šťávou a salátem coleslaw - 165,-
DEZERT : Borůvková panna cotta - 40,-
POLÉVKA : Kuřecí vývar s masem a nudlemi (v ceně menu)
MENU 1 : Čerstvé domácí těstoviny s bazalkovým pestem, mozzarellou a piniovými oříšky - 150,-
MENU 2 : Znojemská hovězí pečeně (160g) s domácími houskovými knedlíky - 155,-
MENU 3 : Sušenými rajčaty špikovaná vepřová kotleta (160g) s bylinkovou smetanovou omáčkou a šťouchanými bramborami s jarní cibulkou - 165,-
DEZERT : Crêpe Suzette - palačinka s pomerančovou omáčkou a karamelem - 40,-
POLÉVKA : Provensálská s rajčaty a cizrnou (v ceně menu)
MENU 1 : Lehce pikantní opečená klobása (160g) s čočkou na kyselo, sázeným vejcem, okurkou a fritovanou cibulkou - 145,-
MENU 2 : Kapustové karbanátky s mletým masem (160g) s bramborovou kaší a rajčatovým salátkem - 155,-
MENU 3 : Sýrová quesadilla s kuřecím masem (140g), chilli papričkami, kukuřicí a míchaným zeleninovým salátem - 165,-
DEZERT : Crêpe Suzette - palačinka s pomerančovou omáčkou a karamelem - 40,-
POLÉVKA : Kedlubnová s bramborami (v ceně menu)
MENU 1 : Zapečené šunkafleky s uzeným masem (150g) a domácí zeleninovou čalamádou - 145,-
MENU 2 : VEGE Žampiony plněné šafránovým kuskusem a zapečené cheddarem na zeleninovém salátu s rozpečenou bagetou - 160,-
MENU 3 : Grilovaná vepřová panenka (160g) s restovanými paprikami a opečenými bramborami, tymiánová demi glace omáčka - 165,-
SPECIÁL : Steak z jeleního hřbetu (160g) s růžičkovou kapustou, bramborami grenaille, karotkovým pyré a slaninovou omáčkou - 285,-
DEZERT : Jablečný tarte tatin - 40,-
POLÉVKA : Hříbkový krém s krutony (v ceně menu)
MENU 1 : VEGE salát s tarhoňou a grilovanou sezonní zeleninou, černými olivami a plísňovým sýrem, rozpečená bagetka - 150,-
MENU 2 : Pečená telecí kýta (160g) na houbách s jasmínovou rýží - 160,-
MENU 3 : Kuřecí prsa supreme (160g)) s hráškovým pyré, baby karotkou na másle a kuřecím jusem - 165,-
SPECIÁL : Steak z jeleního hřbetu (160g) s růžičkovou kapustou, bramborami grenaille, karotkovým pyré a slaninovou omáčkou - 285,-
DEZERT : Jablečný tarte tatin - 40,-