Denní menu od 11:00 - 14:00

Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.

POLEDNÍ MENU (polévka je v ceně menu)

PONDĚLÍ  10. 2.

POLÉVKA  :  Květákový krém s lanýžovým olejem a krutony  /  v ceně menu

MENU 1  :  Marinované kuřecí paličky (280g) v "Jack Daniels" marinádě s fritovanými hranolky, cheddarovou omáčkou a zeleninovým crudité  /  195,- Kč

MENU 2  :  VEGE Fettuccine alla arrabiata (těstoviny, česnek, chilli, olivy, rajčata), sypané parmesanem, rukolový salátek  /  195,- Kč

MENU 3  :  Hovězí svíčková na smetaně (160g) s domácími houskovými knedlíky, brusinkami a šlehačkou  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Kuřecí prsa supreme (220g), těstoviny tagliatelle s bazalkovým pestem, burratou, cherry rajčaty a rukolou  /  295,- Kč

DEZERT  :  Lotusový cheesecake se slaným karamelem  /  50,- Kč

 

ÚTERÝ  11. 2.

POLÉVKA  :  Slepičí vývar s bylinkovým kapáním  /  v ceně menu

MENU 1  :  Srbské rizoto s mletým masem (160g), paprikou, hráškem a strouhaným sýrem gouda, kyselé okurky  /  195,- Kč

MENU 2  :  Uzeným masem plněné bramborové knedlíky (300g) s červeným perníkovým zelím a smaženou cibulkou  /  195,- Kč

MENU 3  :  Krůtí prsa (160g) plněná sýrem camembert, pečené bramborové plátky se slaninou a cibulí, masový výpek  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Kuřecí prsa supreme (220g), těstoviny tagliatelle s bazalkovým pestem, burratou, cherry rajčaty a rukolou  /  295,- Kč

DEZERT  :  Lotusový cheesecake se slaným karamelem  /  50,- Kč

 

STŘEDA  12. 2.

POLÉVKA  :  Toskánská fazolová s oreganem  /  v ceně menu

MENU 1  :  Čevabčiči / pečené mleté maso (160g) se šťouchanými bramborami, čerstvou cibulí a ajvarem  /  195,- Kč

MENU 2  :  Kuřecí soté (160g) s arašídovou omáčkou, salátem pak-choi a jasmínovou rýží  /  195,- Kč

MENU 3  :  Grilovaná vepřová panenka (160g) s máslovou tarhoňou a omáčkou z pečených paprik a rajčat  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Kuřecí prsa supreme (220g), těstoviny tagliatelle s bazalkovým pestem, burratou, cherry rajčaty a rukolou  /  295,- Kč

DEZERT  :  Lotusový cheesecake se slaným karamelem  /  50,- Kč

 

ČTVRTEK  13. 2.

POLÉVKA  :  Uzená s kroupami  /  v ceně menu

MENU 1  :  Plněný paprikový lusk (160g) s rajskou omáčkou a těstovinami penne  /  195,- Kč

MENU 2  :  Halušky s brynzou, vypečeným špekem, smaženou cibulkou a čerstvou pažitkou  /  195,- Kč

MENU 3  :  Smažený sýrový špíz (160g / gouda, hermelín, niva) s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Kuřecí prsa supreme (220g), těstoviny tagliatelle s bazalkovým pestem, burratou, cherry rajčaty a rukolou  /  295,- Kč

DEZERT  :  Lotusový cheesecake se slaným karamelem  /  50,- Kč

 

PÁTEK  14. 2.

POLÉVKA  :  Čočková s párkem  /  v ceně menu

MENU 1  :  Pečené kuřecí stehno (260g) s domácí špenátovou nádivkou, bramborami a silným masovým výpekem  /  195,- Kč

MENU 2  :  Hráškové risotto se zauzeným lososem (100g) grilovanými cherry rajčaty a čerstvou rukolou  /  195,- Kč

MENU 3  :  Burgundská hovězí pečeně (160g / červené víno, kořenová zelenina, bylinky, cibulky, houby, slanina) s domácími bramborovými kroketami   /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Kuřecí prsa supreme (220g), těstoviny tagliatelle s bazalkovým pestem, burratou, cherry rajčaty a rukolou  /  295,- Kč

DEZERT  :  Lotusový cheesecake se slaným karamelem  /  50,- Kč

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400
Tyto stránky využívají cookies
Cookies používáme, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek, tím pádem co nejlepší zkušenost při návštěvě. Svá nastavení cookies můžete později kdykoliv změnit. Další informace o Cookies
Nastavení
Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies. Další informace o Cookies
Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.
Analytické cookies nám pomáhají sledovat návštěvnost a informovat o tom, jak návštěvníci využívají tuto webovou stránku v průběhu jejich návštěvy.