Denní menu od 11:00 - 14:30

Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.

PONDĚLÍ  26. 10. 2020

POLÉVKA  : Dýňová s kokosovým mlékem (v ceně menu)

MENU 1  :  Smažený sýr Gouda (140g) s vařenými bramborami, a domácí tatarskou omáčkou 129,-

MENU 2  :  Hovězí roastbeef (140g) s čerstvým křenem, salát z pečených brambor - 139,-

MENU 3  :  Bramborové gnocchi s vepřovou panenkou (140g) a hříbkovou omáčkou - 149,- 

SPECIÁL  :  Vepřová líčka (150g) na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré 195,- 

DEZERT  :  Makovec s citrónovou polevou - 40,- 

 

ÚTERÝ  27. 10. 2020

POLÉVKA  :  Slepičí vývar s kapáním (v ceně menu)

MENU 1  : Caesar salát s kuřecím masem (100g) / římský salát, opečené krutony, dresink a parmesan 129,-

MENU 2  : Pomalu pečená vepřová plec (150g) se Znojemskou omáčkou a dušenou rýží - 139,-

MENU 3  : Burger / vyzrálý hovězí chuck-roll (150g), ledový salát, rajče, sýr Cheddar, BBQ dresink a majonéza, salátek Coleslaw - 149,- 

SPECIÁL  :  Vepřová líčka (150g) na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré - 195,- 

DEZERT  :  Makovec s citrónovou polevou - 40,- 

 

 

STŘEDA  28. 10. 2020

POLÉVKA  :  Bramborová s houbami (v ceně menu)

MENU 1  :  Smažená vinná klobása (150g) s bramborovým salátem 129,-

MENU 2  :  Segedínský guláš z libové vepřové plece (150g), domácí houskový knedlík  - 139,-

MENU 3  :  Filírovaná kuřecí prsa "Supreme" (140g) se šafránovým risottem - 149,- 

SPECIÁL  :  Vepřová líčka (150g) na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré - 195,- 

DEZERT  :  Makovec s citrónovou polevou - 40,- 

 

ČTVRTEK  29. 10. 2020

POLÉVKA  : Francouzská "cibulačka"  (v ceně menu)

MENU 1  :  Trhané kachní maso (150g) a domácí bramborové špecle 129,-

MENU 2  :  Tortelliny plněné sýrem, smetanová omáčka s hráškem a kukuřicí  - 139,-

MENU 3  :  Grilovaná vepřová kotleta (150g) s fazolkami na slanině, gratinovaný brambor a silný masový výpek  - 149,- 

SPECIÁL  :  Vepřová líčka (150g) na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré - 195,- 

DEZERT  :  Jablečný koláč se skořicí - 40,- 

 

 

PÁTEK  30. 10. 2020

POLÉVKA  :  Rajčatová s bazalkou (v ceně menu)

MENU 1  :  Salát Nicoise / nakládaný tuňák, fazolové lusky, brambory, ledový salát, černé olivy a dopmácí focaccia  129,-

MENU 2  : Mleté hovězí biftečky (150g) s pepřovouomáčkou a opečenými bramborami - 139,-

MENU 3  :  Kuřecí prsa (150g) s mozzarellou, rajčatová omáčka s olivami a grilovaná polenta s bylinkami - 149,- 

SPECIÁL  :  Vepřová líčka (150g) na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré - 195,- 

DEZERT  :  Jablečný koláč se skořicí - 40,- 

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400