Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.
Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.
POLÉVKA : Mexická fazolová s masem (v ceně menu)
MENU 1 : Drůbeží játra na slanině a cibulce (160g) s pečenou jasmínovou rýží - 175,-
MENU 2 : Spaghetti carbonara s italskou slaninou guanciale, žloutkem a čerstvým pepřem, sypané parmesanem - 185,-
MENU 3 : Grilovaná vepřová kotleta (180g) z plemene US Duroc s kukuřičným klasem, bramborami grenaille a BBQ omáčkou - 195,-
SPECIÁL : Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem - 295,-
DEZERT : Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone) - 40,-
POLÉVKA : Gulášová s bramborami (v ceně menu)
MENU 1 : Zapečené "šunkofleky" s uzeným masem (120g) a kyselou okurkou - 180,-
MENU 2 : VEGE Smažený sýr gouda (120g) s pařížskými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou - 185,-
MENU 3 : Švédské masové kuličky (160g) se smetanovou omáčkou a brusinkami, opečené brambory - 195,-
SPECIÁL : Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem - 295,-
DEZERT : Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone) - 40,-
POLÉVKA : Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi (v ceně menu)
MENU 1 : VEGE Míchaný salát z čerstvé sezónní zeleniny s červenou řepou, grilovaným kozím sýrem (80g) a čekankou, domácí focacia - 185,-
MENU 2 : Hovězí kýta na houbách (160g) s jasmínovou rýží - 185,-
MENU 3 : Grilované medailonky z vepřové panenky (160g) s omáčkou quattro formaggi, máslovou brokolicí a fritovanými hranolky - 195,-
SPECIÁL : Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem - 295,-
DEZERT : Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone) - 40,-
POLÉVKA : Kedlubnová (v ceně menu)
MENU 1 : VEGE Caprese tarhoňa / salát s mozzarellou, rajčaty, bazalkovým pestem a tarhoňou - 180,-
MENU 2 : Fishburger (160g) / smažené rybí maso v domácí sezamové bulce s guacamole, ledovým salátem a rajčaty, fritované hranolky julienne a dip z medvědího česneku - 185,-
MENU 3 : Kuřecí prsa (160g) špikovaná sušenými rajčaty, šťouchané brambory s jarní cibulkou a kaparová omáčka - 195,-
SPECIÁL : Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem - 295,-
DEZERT : Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone) - 40,-
STÁTNÍ SVÁTEK
Přijďte ochutnat
kopřivový krém, králičí stehno, nebo třeba "zelený" burger...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
těšíme se na Vás
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
velikonoční otevírací doba
pátek 29/3 11:00 - 24:00
sobota 30/3 11:00 - 24:00
neděle 31/3 11:00 - 16:00
pondělí 1/4 11:00 - 16:00
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
velikonoční menu zde : https://restaurace.pivovarskedomy.cz/akce/detail/velikonocni-nabidka