Denní menu od 11:00 - 14:30

Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.

PONDĚLÍ  25. 3.

POLÉVKA  :  Mexická fazolová s masem  (v ceně menu)

MENU 1  :  Drůbeží játra na slanině a cibulce (160g) s pečenou jasmínovou rýží  175,-

MENU 2  :  Spaghetti carbonara s italskou slaninou guanciale, žloutkem a čerstvým pepřem, sypané parmesanem  -  185,-

MENU 3  :  Grilovaná vepřová kotleta (180g) z plemene US Duroc s kukuřičným klasem, bramborami grenaille a BBQ omáčkou  -  195,-  

SPECIÁL  :  Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem  -  295,-

DEZERT  :  Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone)  -  40,- 

 

ÚTERÝ  26. 3.

POLÉVKA  :  Gulášová s bramborami  (v ceně menu)

MENU 1  :  Zapečené "šunkofleky" s uzeným masem (120g) a kyselou okurkou  -  180,-

MENU 2  :  VEGE Smažený sýr gouda (120g) s pařížskými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou  -  185,-

MENU 3  :  Švédské masové kuličky (160g) se smetanovou omáčkou a brusinkami, opečené brambory  -  195,-  

SPECIÁL  :  Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem  -  295,-

DEZERT  :  Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone)  -  40,- 

 

STŘEDA  27. 3.

POLÉVKA  :  Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi  (v ceně menu)

MENU 1  :  VEGE Míchaný salát z čerstvé sezónní zeleniny s červenou řepou, grilovaným kozím sýrem (80g) a čekankou, domácí focacia  -  185,-

MENU 2  :  Hovězí kýta na houbách (160g) s jasmínovou rýží  -  185,-

MENU 3  :  Grilované medailonky z vepřové panenky (160g) s omáčkou quattro formaggi, máslovou brokolicí a fritovanými hranolky  -  195,-  

SPECIÁL  :  Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem  -  295,-

DEZERT  :  Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone)  -  40,- 

 

ČTVRTEK  27. 3.

POLÉVKA  :  Kedlubnová  (v ceně menu)

MENU 1  :  VEGE Caprese tarhoňa / salát s mozzarellou, rajčaty, bazalkovým pestem a tarhoňou  -  180,-

MENU 2  :  Fishburger (160g) / smažené rybí maso v domácí sezamové bulce s guacamole, ledovým salátem a rajčaty, fritované hranolky julienne a dip z medvědího česneku  -  185,-

MENU 3  :  Kuřecí prsa (160g) špikovaná sušenými rajčaty, šťouchané brambory s jarní cibulkou a kaparová omáčka  -  195,-  

SPECIÁL  :  Smažený telecí řízek z pečeně (180g) na přepuštěném másle s bramborovým salátem a citronem  -  295,-

DEZERT  :  Povidloň (odpalované těsto, povidla, mascarpone)  -  40,- 

 

PÁTEK  28. 3.

STÁTNÍ SVÁTEK

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400
Tyto stránky využívají cookies
Cookies používáme, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek, tím pádem co nejlepší zkušenost při návštěvě. Svá nastavení cookies můžete později kdykoliv změnit. Další informace o Cookies
Nastavení
Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies. Další informace o Cookies
Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.
Analytické cookies nám pomáhají sledovat návštěvnost a informovat o tom, jak návštěvníci využívají tuto webovou stránku v průběhu jejich návštěvy.