Denní menu od 11:00 - 14:30

Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.

PONDĚLÍ  2. 12.

POLÉVKA  :  Hovězí vývar s játrovou rýží  /  v ceně menu

MENU 1  :  Čočka na kyselo s grilovanou, lehce pikantní klobásou (160g), sázeným vejcem a smaženou cibulkou  /  185,- Kč  

MENU 2  :  Smažené filé z tmavé tresky (160g) s bramborovou kaší a okurkovým salátem se smetanou  /  195,- Kč

MENU 3  :  Filírovaná vepřová panenka (120g) s bramborovo-lanýžovými noky, čerstvou rukolu a hoblinkami parmesanu  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Smažený "vídeňský" telecí řízek (180g) s bramborovým salátem a citronem  /  335,- Kč

DEZERT :  Tiramisu  /  50,- Kč

 

ÚTERÝ  3. 12.

POLÉVKA  :  Cizrnová s vypečeným chorizem  /  v ceně menu

MENU 1  :  VEGE Hříbkové risotto s římským kmínem, sypané parmesanem, rukolový salátek se cherry rajčaty  /  195,- Kč  

MENU 2  :  Špenátový koláč quiche se slaninou, šalotkou, rajčaty a crème fraîche  /  195,- Kč

MENU 3  :  Kuřecí stehenní špíz (160g) s klobásou, červenou paprikou, slaninou a cibulí, smažený bramborový koláč a jogurtový dip s pažitkou  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Smažený "vídeňský" telecí řízek (180g) s bramborovým salátem a citronem  /  335,- Kč

DEZERT :  Tiramisu  /  50,- Kč

 

STŘEDA  4. 12.

POLÉVKA  :  Bramborový krém s lanýžovým olejem  /  v ceně menu

MENU 1  :  Míchaný zeleninový salát s parmskou šunkou a melounem, domácí focaccia se sušenými rajčaty a olivami  /  195,- Kč  

MENU 2  :  Kuřecí kousky Kung-pao (160g) s jasmínovou rýží se sezamem (arašídy, jarní cibulka, chilli, sečuánský pepř, zázvor)  /  195,- Kč

MENU 3  :  Smažený hermelín (120g) plněný pražskou šunkou, pařížské brambory a domácí tatarská omáčka  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Smažený "vídeňský" telecí řízek (180g) s bramborovým salátem a citronem  /  335,- Kč

DEZERT :  Tiramisu  /  50,- Kč

 

ČTVRTEK  5. 12.

POLÉVKA  :  Minestrone s bazalkovým pestem  /  v ceně menu

MENU 1  :  Domácí bramborová roláda plněná uzeným masem (150g), červené zelí a fritovaná cibulka  /  195,- Kč  

MENU 2  :  Spaghetti carbonara s vypečenou italskou slaninou guanciale, žloutkem, parmesanem a fresh pepřem  /  195,- Kč

MENU 3  :  Krůtí plátek saltimboca (160g) s Parmskou šunkou, opečené brambory a šalvějová omáčka  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Smažený "vídeňský" telecí řízek (180g) s bramborovým salátem a citronem  /  335,- Kč

DEZERT :  Tiramisu  /  50,- Kč

 

PÁTEK  6. 12.

POLÉVKA  :  Květáková s kurkumou  /  v ceně menu

MENU 1  :  Zapečené "francouzské" brambory s uzeným masem (160g), salátek z nakládané zeleniny  /  195,- Kč  

MENU 2  :  Kuřecí prsa (160g) špikovaná sušenými rajčaty, šťouchané brambory s jarní cibulkou a kaparová omáčka  /  195,- Kč

MENU 3  :  "Rozlítaný" španělský ptáček (160g) s jasmínovou rýží (hovězí maso, vejce, okurka, špek, cibule)  /  195,- Kč

SPECIÁL  :  Smažený "vídeňský" telecí řízek (180g) s bramborovým salátem a citronem  /  335,- Kč

DEZERT :  Tiramisu  /  50,- Kč

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400
Tyto stránky využívají cookies
Cookies používáme, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek, tím pádem co nejlepší zkušenost při návštěvě. Svá nastavení cookies můžete později kdykoliv změnit. Další informace o Cookies
Nastavení
Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies. Další informace o Cookies
Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.
Analytické cookies nám pomáhají sledovat návštěvnost a informovat o tom, jak návštěvníci využívají tuto webovou stránku v průběhu jejich návštěvy.