Denní menu od 11:00 - 14:30

Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.

PONDĚLÍ  17. 1. 2022

POLÉVKA  :  Italská rybí s rajčaty a oreganem  (v ceně menu)

MENU 1  :  Smažené růžičky květáku (210g) s pařížskými bramborami a domácí tatarskou omáčkou  -  139,-

MENU 2  :  Lehce pikantní hovězí guláš (160g) s čerstvým křenem a domácím mlátovým chlebem   -  149,-

MENU 3  :  Ricebowl s kuřecím masem v sezamové tempuře (120g) s jasmínovou rýží, mrkví,nakládanou okurkou a teriyaki omáčkou  -  159,- 

SPECIÁL  :  Burger s trhaným kachním masem (180g), domácí sezamová bulka, ledový salát, rajče a kaparová majonéza, fritované farmářské hranolky  -  245,-

DEZERT  :  Panna cotta s mangem  -  40,- 

 

ÚTERÝ  18. 1. 2022

POLÉVKA  :  Ruský boršč se zakysanou smetanou  (v ceně menu)

MENU 1  :  Grilovaná vepřová játra (160g) s bramborami grenaille a domácí česnekovou aioli -  139,-

MENU 2  :  Spaghetti bolognese / čerstvé domácí těstoviny s hovězím ragú, parmesanem a čerstvou rukolou  -  149,-

MENU 3  :  Zvěřinové biftečky (160g), mačkané brambory a slaninová omáčka  -  159,-  

SPECIÁL  :  Burger s trhaným kachním masem (180g), domácí sezamová bulka, ledový salát, rajče a kaparová majonéza, fritované farmářské hranolky  -  245,-

DEZERT  :  Panna cotta s mangem  -  40,- 

 

STŘEDA  19. 1. 2022

POLÉVKA  :  Hovězí vývar s játrovou rýží  (v ceně menu)

MENU 1  :  Humus z červené řepy s pohankovým ragú a gratinovaným kozím sýrem  -  139,-

MENU 2  :  Kuřecí Tikka masala (160g) s jasmínovou rýží, jogurtem a koriandrem  -  149,-

MENU 3  :  Vepřová líčka (160g) na červeném víně a kořenové zelenině s bramborovým pyré a karamelizovanou zeleninou  -  159,-

SPECIÁL  :  Burger s trhaným kachním masem (180g), domácí sezamová bulka, ledový salát, rajče a kaparová majonéza, fritované farmářské hranolky  -  245,-

DEZERT  :  Kokosový lamington  -  40,- 

 

ČTVRTEK  20. 1. 2022

POLÉVKA  :  Krém z pečeného celeru s lanýžovým olejem  (v ceně menu)

MENU 1  :  Moravský vepřový vrabec (160g) s kysaným zelím a domácími bramborovými knedlíky  -  139,-

MENU 2  :  Italské krémové risotto s liškami a filírovaným kuřecím prsem supreme (140g), parmesan  -  149,-

MENU 3  :  Hovězí Chilli con carne (160g) s fazolemi, kukuřicí, zakysanou smetanou a jasmínovou rýží  -  159,-

SPECIÁL  :  Burger s trhaným kachním masem (180g), domácí sezamová bulka, ledový salát, rajče a kaparová majonéza, fritované farmářské hranolky  -  245,-

DEZERT  :  Domácí větrník s mascarpone a karamelem  -  40,- 

 

PÁTEK  21. 1. 2022

POLÉVKA  :  Chlebová s majoránkou  (v ceně menu)

MENU 1  :  Řízek z kuřecích prsou (160g) smažený v panko strouhance s jemnou bramborovou kaší a zeleninovým salátkem  -  139,-

MENU 2  :  Steak z vepřové kotlety US Duroc (180g) s karamelizovanou červenou cibulí, zapečený sýrem gruyere, steakové hranolky   -  149,-

MENU 3  :  Bramborové noky s kousky uzeného lososa (100g) se smetanovo-limetovou omáčkou a čerstvou rukolou  -  159,-

SPECIÁL  :  Burger s trhaným kachním masem (180g), domácí sezamová bulka, ledový salát, rajče a kaparová majonéza, fritované farmářské hranolky  -  245,-

DEZERT  :  Domácí větrník s mascarpone a karamelem  -  40,- 

 

 

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400