Denní menu od 11:00 - 14:00

Farmářské suroviny, masové speciality, čerstvé ryby, či kávová směs z hradecké pražírny se snoubí s naším nadšením a vášní pro kvalitní gastronomii. Těšíme se.

PONDĚLÍ 18. 11. 2019

Slovenská zelňačka se zakysanou smetanou

Smažené kuřecí stripsy (150g) v sezamové strouhance, mačkané brambory a salát Coleslaw  - 129,-

Vlažný salát s bulgurem, restovanou zeleninou, grilovaným sýrem Halloumi (100g), oregánem a jogurtem   - 139,-

Kuřecí "Cordon Bleu" (150g) - Smažená kuřecí prsa plněná Pražskou šunkou a Ementálem, pařížské brambory s pažitkou a míchaný zeleninový salátek - 165,-

Grilovaný Uruguayský rumpsteak (150g), fazolky na slanině, jemná pepřová omáčka a rozpečená bagetka  - 255,-

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 35,-

 

ÚTERÝ 19. 11. 2019

Zeleninový vývar s kapáním

Kuřecí prsa "supreme" (150g) s jemnou, lehce pikantní paprikovou omáčkou a gratinovaným bramborem - 129,-

"Penne con maiale e funghi" čerstvé těstoviny s vepřovou panenkou (140g), žampiony, česnekem a restovanou slaninou   - 139,-

Kuřecí "Cordon Bleu" (150g) - Smažená kuřecí prsa plněná Pražskou šunkou a Ementálem, pařížské brambory s pažitkou a míchaný zeleninový salátek - 165,-

Grilovaný Uruguayský rumpsteak (150g), fazolky na slanině, jemná pepřová omáčka a rozpečená bagetka  - 255,-

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 35,-

 

STŘEDA 20. 11. 2019

Polévka z červené řepy s čerstvým koprem

Marinované špízy z vykostěných kuřecích stehen (150g), jemný gorgonzolový krém a šťouchané brambory - 129,-

"Pad kee mao" Thajské rýžové nudle s vepřovým masem (140g), sladkou sojovou omáčkou, chilli a čerstvou bazalkou   - 139,-

Kuřecí "Cordon Bleu" (150g) - Smažená kuřecí prsa plněná Pražskou šunkou a Ementálem, pařížské brambory s pažitkou a míchaný zeleninový salátek - 165,-

Hovězí burger- vyzrálý Chuck-roll (180g), Cheddar, slanina, rajče, ledový salát, domácí majonéza a steakové hranolky  - 225,-

Domácí perník s citrónovou polevou - 35,-

 

ČTVRTEK 21. 11. 2019

Drůbeží vývar s masem a nudlemi

Vykostěné, pomalu pečené vepřové koleno (180g) na medu a špeku s jemnou bramborovou kaší se špetkou česneku, "čalamáda" - 129,-

Lasagne s kuřecím masem (140g), rajčaty a špenátem, zapečené mozzarellou  - 139,-

Kuřecí "Cordon Bleu" (150g) - Smažená kuřecí prsa plněná Pražskou šunkou a Ementálem, pařížské brambory s pažitkou a míchaný zeleninový salátek - 165,-

Hovězí burger- vyzrálý Chuck-roll (180g), Cheddar, slanina, rajče, ledový salát, domácí majonéza a steakové hranolky  - 225,-

Domácí perník s citrónovou polevou - 35,-

 

PÁTEK 22. 11. 2019

Cuketový krém s pečeným česnekem

Salát Nicoise - brambory, fazolky, vejce, tuňák, rajčata, olivy, zálivka a rozpečená bageta  - 129,-

Filírovaná vepřová panenka (150g) v bylinkové krustě, opečené brambory se slaninou a rozmarýnem, česnekovo-medový dip  - 139,-

Kuřecí "Cordon Bleu" (150g) - Smažená kuřecí prsa plněná Pražskou šunkou a Ementálem, pařížské brambory s pažitkou a míchaný zeleninový salátek - 165,-

Grilovaný filet lososa (150g) na šafránovém risottu  - 245,-

Jogurtový koláč s kousky čokolády a čerstvou vanilkou - 35,-

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400