Poprvé v Pivovarských domech speciality z mořských i sladkovodních ryb od 27. 11. do 1. 12. Mezichody mohou být překrmy i hlavní chody podle zvolené gramáže, můžete tedy ochutnat více chuťovek. Nezapomeňte si rezervovat stůl a těšíme se na vás. 

 

Předkrm a polévka

 

50g Tatarák z tuňáka Sashimi

salát z mořské řasy Wakame, sezamové aioli

165,- Kč

 

Bouillabaisse

tradiční rybí polévka s Provensálskými bylinkami a

opečeným domácím chlebem

115,- Kč

 

Mezichod

 

100g Grilovaná chobotnice

opečené brambory s chorizem, paprikové pyré

195,- Kč

 

100g Grilované kalamáry

salát z bílé ředkve, chilli, mrkve a šalotky,

domácí  focaccia

135,- Kč

 

Hlavní chody

160g Steak z tuňáka Sashimi

v sezamové krustě s Teriyaki omáčkou, 

jasmínová rýže

395,- Kč

 

160g Filátko Mořského vlka

omáčka z krevet, jemná bramborová kaše,

lososový kaviár

275,- Kč

 

160g Grilovaný candát

domácí čerstvé tagliatelle, citrónová omáčka

295,- Kč

 

300g Pstruh duhový

pečený vcelku na čerstvých bylinkách,

vlahý salátek ze smažených brambor,

crème fraîche a marinovaných ředkviček

225,- Kč

doplatek dle váhy +10g / 7,- Kč

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400