Gastrokalendář zima/jaro 2020

14/2 - 16/2

Valentýnský víkend

romantická večeře pro zamilované

                                                                                                      

26/2 - 1/3

Asijská kuchyně

napříč Asijským kontinentem

                                                                                                      

13/3 - 15/3

Jehněčí maso

kolínko, ragú, kýta…

                                                                                                      

1/4 - 5/4

Jaro v kuchyni

kopřivy, ředkvičky, rebarbora…

                                                                                                      

11/4 - 13/4

Velikonoce

tradiční velikonoční pokrmy

                                                                                                      

27/4 - 7/5

Chřestová sezóna

zelený a bílý chřest z Hostína u Vojkovic 

                                                                                                      

27/5 - 31/5

Středomořské speciality

ryby, mořské plody, paella…

rezervujte si místo
Rezervujte na čísle 734 245 400